Mardin’de Yılın İlk Bebeği Dünyaya Geldi
01 Ocak 2024

Mardin’de 2024 yılının ilk bebeği Muhammed Hüseyin dünyaya geldi

Kızıltepe Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk servisinde, saat 00.09'te, 3 kilo 80 gram ağırlığında bebek dünyaya geldi.
Havva ve İbrahim Çalka çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen ilk bebeklerine "Muhammed Hüseyin" ismini verdi.

Havva Çalka, gazetecilere, ’’4 kız, 1 erkek evladım var. Söyleyecek söz bulamıyorum. İsmini Muhammed Hüseyin koyduk. Çok mutluyum" dedi.
Hastane personelinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Çalka, "Zorlu süreci onların profesyonel adımlarıyla kolay bir şekilde atlattım. Bebeğim, yılın ilk bebeği oldu. Bu durumdan dolayı da çok mutluyum." diye konuştu.

Baba İbrahim Çalka ise mutluluğunu ifade ederek, "4 kız çocuktan sonra ilk erkek çocuğum oldu. Kız erkek bizim için fark etmiyor. Sağlıklı olması bizim için yeterli" diye konuştu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Vedat Ozan da yeni doğan bebeğin sağlığının gayet iyi olduğunu ifade etti.

bebek2
bebek