DERİK DEVLET HASTANESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Güncelleme Tarihi: 11/04/2018

Mardin İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Derik Devlet Hastanemize Sağlık Bakanlığımızın tahsis ettiği Skopi Cihazı ile Kapalı-Açık Kemik ameliyatlarımız, Hastanemizde görevli  Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Necmettin Turgut tarafından yapılmaya başlanmıştır.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ; ‘’ Bu tür başarılı ameliyatların Derik Devlet Hastanesinde yapılması hem Müdürlüğümüz adına hem de Derik halkımız için mutluluk ve gurur verici bir durumdur. Sağlık Hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarına göre en yakın ve en verimli şekilde sunmak için ben ve tüm idareci arkadaşlarım gece gündüz demeden tüm gayretlerimizle hizmet vermeye çalışıyoruz. Tek temennimiz halkımızın ulaşım açısından sıkıntı yaşamadan en iyi şekilde sağlık hizmeti almasını sağlamaktır.’’ifadelerini kullandı.