MİDYAT DEVLET HASTANESİ’NDE HASTANE KÜTÜPHANESİ KURULDU

Güncelleme Tarihi: 07/03/2018

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Midyat Devlet Hastanesinde bulunan kütüphanemiz;  hastanemize başvuran hasta, hasta yakınlarına ve hastane personellerine  boş zamanlarında veya bekleme sürelerinde kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla kurulmuştur. Bu özverili davranışlarından ve emeklerinden dolayı Hastane Yönetimine ve Hastanenin  Kalite Yönetim Direktörü Yasin BEKTAŞ’a teşekkür eden İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ:’’Kütüphanemiz  ilk başta çok az bir miktar kitapla  başlayıp daha sonra bağışlarla beraber kitap sayısı artmaya başlamış  ve içerik anlamında sürekli zenginleştirilmektedir. Ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlar ve şahıslar ile iletişime geçilerek kitap bağışı sağlanmıştır.  Çocuk ve yetişkinlere yönelik roman, dergi, hikaye gibi türlü eserlerin bulunduğu kütüphanemizde yaklaşık 300 kitap ve dergi bulunmaktadır. Kütüphanemiz kitap bağışlarıyla  kitap sayısını artırmayı hedeflemektedir. ‘’dedi.

• IMG-20180307-WA0005.jpg
  • IMG-20180307-WA0006.jpg