MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Güncelleme Tarihi: 06/03/2018

Ömerli ilçemizde en az 35.000 vatandaşımıza daha önce E2 grubu Ömerli İlçe Devlet Hastanesi çatısı altında aile hekimleri ve fedakar sağlık çalışanlarımız hizmet vermekteydi. Ömerli İlçe Devlet Hastanesi Kurumumuzun önerisi ve Bakanlığımızın onayı ile 15 yataklı E1 statüsü kazanmıştır.  İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ;  Bakanlığımız en kısa sürede dört ana branşta Dahiliye Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı , Kadın-Doğum Uzmanı ve Aile Hekimi  Uzmanı ataması yapacaktır. Atamalar olana kadar geçici görevle Dahiliye Hastalıkları Uzmanı ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı olmak üzere iki hekimimiz Ömerli İlçe Devlet Hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır. On beş yatak olarak planlanan yatan hasta servisimiz en yakın zamanda faaliyete geçip hasta yatışına başlayacaktır, diye belirtti.