MARDİN'DE AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI AÇILDI.

Güncelleme Tarihi: 12/02/2018

Mardin Devlet Hastanesi olarak ilimizde ilk defa Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı açıldı. Mardin Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen programda açılışa İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alpay TUNCAR ve tüm idareciler ile birlikte hastane çalışanları ve program kursiyerleri katılmışlardır. İl Sağlık Müdürümüz Saffet YAVUZ açılış konuşmasında: ''Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının hastanemizde açılması ilimiz adına mutluluk ve gurur verici bir durumdur. Bu eğitim tüm hastanelerimiz açısından büyük önem arz etmektedir. Hemşireliğin bilgi, beceri ve tutumlarını arttırmaya yönelik eğitim programında görev alacak ve katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.''dedi.

• IMG_8792 (1).JPG
  • IMG_8786.JPG