4 ŞUBAT KANSER GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 07/02/2018

Artuklu İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı KETEM Birimi "4 Şubat Kanser Günü" etkinlikleri kapsamında Mardin Devlet Hastanesi'nde stant açmıştır. Standa yoğun ilgi gösteren halkımıza bilgilendirici el broşürleri, balonlar, buzdolabı süsleri, kanserde erken teşhisin simgesi haline gelen pembe kurdele dağıtılmış, ücretsiz kanser taramaları için Hastanedeki KETEM polikliniğine yönlendirilmiştir.
Etkinliği ziyaret eden Mardin il Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hidayet BAKAÇ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Tuğba ONAT , Artuklu İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Önder Karaşin ve Sosyal Çalışmacı Mehmet ASLAN etkinlikte görev alan hemşire arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar diledi.

• s4.jpg
  • s14.jpg